درباره ی همه چیز

درباره ی همه چیز

هزینه پای مصنوعی

۲ بازديد

قیمت پای مصنوعی با توجه به نوع پروتز (مچ پا، زانو، بالای زانو و روی زانو)

با توجه به اینکه پا از کدام قسمت از بدن قطع شده است انواع مختلفی از پروتز طراحی و تولید شده اند. از مهم ترین فاکتورها در تعیین هزینه ساخت پای مصنوعی، نوع پا و پروتز می باشد. به عبارت دیگر با توجه به اینکه فرد نیاز به پروتز مچ پا یا زانو داشته یا پا از بالای زانو قطع شده باشد قیمت های متفاوتی باید پرداخت گردد. بدون شک هر اندازه بخش بیشتری از پا قطع شده باشد، قیمت پروتز آن بیشتر خواهد بود.
 

اجزا و قطعات داخلی پروتز

هر یک از انواع پاهای طراحی شده با توجه به قابلیت های در نظر گرفته شده برای آنها دارای قیمت های متفاوتی هستند. به عنوان مثال در پاهای هوشمند که از سنسور و میکروپروسسورها برای حرکت پا استفاده میشود، قیمت ها بیشتر از پروتزهای ساده تر می باشد. علاوه بر نوع هر یک از اجزا، برند تولید کننده آنها نیز می تواند بر قیمت نهایی پروتز اثرگذار باشد.

برای دیدن اطلاعات بیشتر هزینه پای مصنوعی کلیک کنید.

قیمت پا مصنوعی

۲ بازديد

کاربرد پروتز پای مصنوعی

پروتز پای مصنوعی از دو بخش اندام و سوکت تشکیل شده است که سوکت وظیفه اتصال پروتز با اندام قطع شده را بر عهده دارد. با توجه به اینکه این پروتزها تا حد زیادی می توانند شرایط را برای راه رفتن مجدد افراد فراهم کنند، از آنها می توان در موارد متعددی استفاده نمود. از جمله موارد کاربرد این پروتز ها می توان به استفاده از آن برای اندام های قطع شده از بالا یا پایین زانو اشاره نمود. علاوه براین، در صورت قطع پا بر اثر بیماری دیابت نیز می توان با توجه به محل قطع عضو پروتز مناسب را استفاده نمود. این پروتزها را می توان حتی برای پاهای قطع شده از لگن نیز مورد استفاده قرار داد.

برای دیدن اطلاعات بیشتر قیمت پا مصنوعی کلیک کنید.

کفی با اسکن

۱ بازديد

چرا کفی با اسکن را انتخاب کنیم؟

در اسکن گرفتن از کف پا به نوبه خود یکی از جدیدترین روش های موجود است به طوری که در کمتر از 30 ثانیه می تواند وضعیت پا و مشکلات احتمالی را مورد بررسی قرار دهد. در واقع در این روش اندازه دقیق پا مشخص است و قالب پا برای طراحی کفی بدون درصدی خطا مشخص می شود. کفی با اسکن برای ورزشکاران و یا افراد عادی که فعالیت جسمی زیادی داشته و یا نیاز به رفت و آمد هر روزه دارند بهترین گزینه محسوب می شود.

کفی با اسکن سبب می شود که عوارض مربوط به بدشکلی پا کاهش پیدا کند. فناوری اسکن به طوری که می تواند به ارزیابی بالینی بیماری های احتمالی پا کمک کند.

 

اسکن کف پا چرا و چگونه

اغلب مردم تنها زمانی برای معاینات و اسکن پا به مراکز ارتوپدی و پاپزشکی مراجعه می کنند که درد را مستقیما در پاهایشان احساس کنند. در صورتی که با مراجعه ی سالانه و اسکن کف پا، می توان قبل از بروز اختلالات جدی تر، جلوگیری کرد.
اسکن کف پا ، علمی تقریبا نوپا در عرصه ی پزشکی است که توسط پزشکان آموزش دیده و آشنا با ابزار اسکن کف پا انجام میگیرد. بسیاری از بیماریهای لگن و زانوها، از اختلالات موجود در کف پا شروع می شود و برای همین پا پزشکان، همواره معتقدند که معاینه را باید از زمین آغاز کرد از کف پا و اسکن کف پا .
تحقیقات نشان داده است که 75 درصد مردم در طول زندگی خود در معرض مشکلات سلامتی پا قرار دارند. مشکلات پا در زنان 4 برابر مردان است و این ممکن است به دلیل تمایل زنان برای پوشیدن کفش های کوچک سایز و پاشنه بلند باشد و این معضلات بیشتر با اسکن کف پا خود را نشان می دهد.

قیمت پروتز پای مصنوعی

۳ بازديد

ساخت و هزینه انواع پروتز پای مصنوعی (مچ پا، زانو، بالای پا و روی زانو)

ساخت انواع پروتز پای مصنوعی فرآیندی کاملا تخصصی و پیچیده می باشد که عدم توجه به کوچکترین جزئیات در آن در نهایت نه تنها باعث میشود فرد به خوبی با پروتز ارتباط برقرار نکند، بلکه ضرر مالی زیادی را به همراه خواهد داشت. ادونس کلینیک با توجه به حساسیت بسیار بالای تمام گام ها در ساخت انواع پروتز پا از قبیل پروتز مچ پا، زانو، بالای زانو و روی زانو را زیر نظر متخصصین باتجربه در این حوزه و به کمک دستگاه ها و تجهیزات کاملا بروز ارائه می دهد. مراحل ساخت پروتز پای مصنوعی در این مجموعه به شرح زیر می باشد:
  • قالب گیری و ساخت سوکت
  • طراحی و تهیه و ساخت فیلر (فیلر به پرکننده فاصله سوکت تا زمین گویند) با فوم و متریال کاملا سبک و مقاوم در برابر ضربه و رطوبت
  • نصب پروتز و آماده سازی فرد برای استفاده از پای مصنوعی
برای دیدن اطلاعات بیشتر قیمت پروتز پای مصنوعی کلیک کنید.

طراحی کفی طبی

۱ بازديد

طراحی کفی طبی برای سنین مختلف

روال ساخت و طراحی کفی طبی متفاوت است. در بسیاری از کلینیک های فنی ارتوپدی دیده می شود که موقعیت راه رفتن فرد ارزیابی می شود، کف پا لمس می شود و طبق تجربیات پزشک طراحی صورت می گیرد اما روش های پیشرفته تر که ما پیشنهاد می کنید اندازه گیری نیرو و فشار کف پا در حالت ایستاده توسط دستگاه های مخصوص مانند اسکن است. البته که این میزان فشار در وضعیت حرکت نیز سنجیده می شود و پس از آن طراحی کفی طبی صورت می گیرد.

کمربند های مخصوص دیسک کمر

۱ بازديد

کمربندهای سفت و انعطاف پذیر

 

این نوع از کمربندهای مخصوص دیسک کمر از جنس پلاستیک ساخته شده اند و بندهای محکم و سفتی روی آن به خوبی نصب شده است. این نوع کمربند تقریبا پنجاه درصد از حرکات ستون فقرات و مهره ها را محدود می کند. از این کمربندها بیشتر هنگام شکستگی استخوان های کمر و بعد از جراحی دیسک و ستون فقرات استفاده می شود. این مدل کمربندها گرم و سنگین هستند و بیماران احساس خوبی با پوشیدن آن ندارند. این مدل کمربند باید فرد زمانی از آن استفاده کند که بیدار و در حال انجام فعالیت است و زمانی که دراز کشیده آن را باز کند.

کمربندهای مخصوص دیسک کمر با خاصیت طبی سفت و انعطاف پذیر، خود داری انواع مختلفی هستند که عبارتند از:

  • کمربند طبی چیربک
  • کمربند نیم تنه رینی دارای انحنا
  • کمربندهای ویلیام

قیمت پروتز پا

۱ بازديد

انواع پروتز پا

به طور کلی انواع پروتز پا را می توان در دو دسته، پروتزهای هوشمند و پروتزهای غیر هوشمند تقسیم نمود. علاوه بر این تقسیم بندی، نوعی دیگر دسته بندی برای پروتزهای پا وجود دارد. در این دسته بندی ها، انواع پروتز پا را به پروتز پا بالای زانو، پروتز پا زیر زانو و پروتز انگشت پا تقسیم می کنند. نوعی دیگر از تقسیم بندی برای انواع پروتز پا وجود دارد که آن ها را به دو دسته تقسیم می کنند. این دو دسته شامل پروتزهای مفصلی و پروتزهای غیر مفصلی هستند. علاوه بر موارد ذکر شده بالا، انواع پروتز پا را با توجه به کارکردی که دارند به چند دسته مختلف تقسیم می کنند. این پروتزها شامل موارد زیر هستند.

  • پروتز پای مصنوعی SACH و Elastic Keel

این نوع پروتز، ساده ترین اندام های مصنوعی تولید شده برای پا محسوب می شود. به طور کلی پروتزهای این دسته را به دو حالت تقسیم می کنند. پروتزهایی که مچ پای آن ها سخت و سفت است و پروتزهایی که مچ پای آن ها ارتجاعی و الاستیک است. نوع ارتجاعی آن شباهت زیادی به پای طبیعی انسان دارد. این پروتز پا برای بیمارانی که به یک حرکت جزئی بسنده می کنند توصیه می شود.

برای دیدن اطلاعات بیشتر قیمت پروتز پا کلیک کنید.

پای مصنوعی بالای زانو

۱ بازديد

قیمت ساخت پای مصنوعی

قابلیت ها و ویژگی های موجود در هر یک از انواع پروتز پا تاثیر مستقیم بر قیمت و هزینه نهایی این گروه از اندام های مصنوعی دارند. برای درک بهتر هزینه ساخت پای مصنوعی لازم است به فاکتورهای اثرگذار بر تعیین قیمت اشاره شود که عبارتند از:
 

هزینه قالب گیری

در فرآیند ساخت پروتز پای مصنوعی اولین مرحله پس از آماده شدن بدن و شخص برای پذیرش اندام مصنوعی، قالب گیری می باشد. بخش باقی مانده از اندام قطع شده که اصطلاحا استامپ نامیده میشود، توسط پزشک مربوطه قالبگیری میشود تا متناسب با ویژگی ها و شرایط و اندازه استامپ نسبت به طراحی و ساخت سوکت اقدام گردد. سوکت بخشی از پروتز پای مصنوعی می باشد که وظیفه آن اتصال بدن فرد به پروتز پا است. بخشی از هزینه پای مصنوعی به فرآیند قالبگیری از استامپ مرتبط می باشد.

برای دیدن اطلاعات بیشتر پای مصنوعی بالای زانو کلیک کنید.

درمان پای پرانتزی

۱ بازديد

آشنایی با پای پرانتزی

 

پای پرانتزی به عارضه‌ای گفته می ‌شود که در آن زانوهای شخص از حالت صحیح خارج شود و رو به بیرون خم شود. آشکارترین علامت آن وقتی است که شخص در حالت ایستاده یا درازکش و با چسباندن پای خود به هم دیگر از مچ، زانوهایش به هم نمی‌چسبد و از هم کاملا فاصله دارد. در گونه ای که به ‌موقع و در سنین کم نسبت به تشخیص دادن و درمان کردن این عارضه اقدام جدی نشود، علاوه بر تاثیر بر ظاهر پای شخص، باعث درد، بی‌ثباتی زانو و تحلیل رفتن تدریجی می ‌شود، تا حدی که امکان دارد وضعیت پاها و زانوها دیگر غیرقابل ‌بازگشت شود. منتها تشخیص دادن سر وقت و انجام دادن حرکات ورزشی برای درست کردن پای پرانتزی از پیشرفت نمودن این مشکل جلوگیری می‌ کند. در این مطلب کامل ‌ترین اطلاعات در مورد پاهای پرانتزی و راه‌های متفاوت درمان آن ارائه شده است.

در حالت طبیعی ایستادن که قوزک پاها به هم کاملا چسبیده است، نبایستی فاصله‌ی زانوها بیش از حد باشد. در حالی ‌که در شخص مبتلا به پای پرانتزی پاها شکل قوس دارد. این حالت وقتی که شخص می‌ایستد یا راه می ‌رود خود را کاملا نشان می ‌دهد و باعث نارضایتی فرد مبتلا از ظاهر و یا مشکل در راه رفتن و دویدن می ‌شود که به طور معمول هم پس از 3 تا 5 ‌سالگی خم شدن و شکاف میان زانوها دیگر بهتر نمی شود. این مشکل به طور معمول پیش از بلوغ با دردی همراه نیست، اما پس از آن در اثر فشار روی مفاصل زانو و لگن اغلب با درد همراه خواهد شد و حتی در بزرگ ‌سالان می‌ تواند باعث آرتروز پیش ‌رونده زانو نیز شود.

برای دیدن اطلاعات بیشتر درمان پای پرانتزی کلیک کنید.

قیمت کفش هالوکس والگوس

۱ بازديد

ویژگی های کفش های مخصوص هالوگس والگوس موسسه ارتوز و پروتز سلیمانی :

 

 پنچه پهن :استفاده از قالب های اختصاصی ویژه برای تولید کفش ها

 سبک بودن کفش ها :استفاده از زیره های مقاوم و بسیار سبک

 استفاده از کفی های ارتوپدی اختصاصی با تکنولوژی CAD/CAM

  استفاده از مواد کشسان در ساخت کفش بخصوص در کناره ها و روی مفصل آسیب پذیر پا

 استفاده از آستری های مخصوص و سازگار با پا

برای دیدن اطلاعات بیشتر قیمت کفش هالوکس والگوس کلیک کنید.