آرشیو خرداد ماه 1402

درباره ی همه چیز

نمای سرامیکی ساختمان

۱۶ بازديد

چرا از سرامیک در نما استفاده کنیم؟

 

کافیست مصالح مورد استفاده برای نما را مرور کنید تا پی به تنوع بسیار زیاد آنها ببرید. برخی از این مصالح در چند سال کاربرد زیادی پیدا می کنند و به مرور ممکن است جایگاه خود را از دست بدهند. اما نماهایی از قبیل آجر و سنگ در معماری ایرانی جایگاه ویژه ای داشته و همیشه از آنها استقبال میشود. سرامیک که طرح سنگ می باشد نیز می تواند از انتخاب های همیشگی باشند چون:

 

قیمت ارزان تری نسبت به سنگ دارند

اجرای آنها بدون نیاز به ملات بوده و سریع تر انجام میشود

ضایعات ارزشمند و قابل استفاده دارند

تعمیر و نگهداری آنها آسان است

تنوع بالایی داشته و متناسب با سبک معماری می توان آنها را انتخاب کرد.

نفوذ نم و رطوبت به درون آنها کم بوده و امکان جداسازی سرامیک از روی زیرساخت فلزی وجود ندارد.

برای دیدن اطلاعات بیشتر نمای سرامیکی ساختمان کلیک کنید.

سرامیک نما

۱۳ بازديد

سرامیک خشک مجوف توپر

 

 

نوع دیگری از متریال هایی که برای نمای سرامیک ساختمان کاربرد دارد، به مجوف توپر معروف بوده و در بازار ایران نیز بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد. خمیر سرامیک در این روش آماده شده و سپس با سیستم های فشار در قالب قرار گرفته و شکل میگیرد. فشار بسیار زیادی که به سطح سرامیک در حین تولید وارد میشود، باعث میشود رطوبت پذیری آنها کمتر از ۵ درصد شود.

 

سرامیک های توپر فول بادی نیز گروه دیگری از سرامیک های نما می باشد که برای نمای بیرونی کاربرد زیادی دارد. سطح این نوع سرامیک کاملا صاف بوده و شبیه به همین دلیل برای آنها کمتر از لعاب استفاده می کنند. سایر سرامیک ها به صورت لعاب دار نیز اجرا میشوند و قیمت بیشتری نسبت به فول بادی دارند.

 

در دسته بندی دیگر می توان سرامیک ها را از نظر طرح و شکل ظاهری گروه بندی کرد که عبارتند از:

 

سرامیک طرح سنگ

سرامیک تراورتن

سرامیک طرح آجر

سرامیک طرح گرانیت

سرامیک چند رنگ و طرح دار

با توجه به معماری ساختمان و طرح مورد نظر می توان از هر یک از انواع سرامیک های نما استفاده نمود. ویژگی مشترک در تمام این سرامیک ها، رطوبت پذیری بسیار پایین و کمتر از ۵ درصد و مقاومت در برابر نوسانات دمایی و شوک های حرارتی اشاره نمود.

برای دیدن اطلاعات بیشتر سرامیک نما کلیک کنید.

سرامیک نمای ساختمان

۱۲ بازديد

ماندگاری سرامیک نمای بیرونی

 

 

علاوه بر جلوه ظاهری و زیبایی، کیفیت مصالح به کار رفته در بخش های مختلف ساختمان اهمیت بسیار بالایی دارد. یکی از مهم ترین فاکتورها در انتخاب سرامیک نمای بیرونی، میزان مقاومت و ماندگاری آنها می باشد. سرامیک پرسلانی نوع خاصی از سرامیک می باشد که در نمای ساختمان استفاده میشود و از فلدسپات، خاک رس و سیلیس تولید شده و در کوره های مخصوص حرارت دهی میشوند. به همین دلیل سرامیک های نمای استحکام زیادی داشته و فشار و ضربه به آنها آسیب وارد نمی کند.

 

با توجه به بارش باران های اسیدی در شهرهای بزرگ و صنعتی، میزان مقاومت نما در برابر خوردگی در زمان تولید مصالح تست و بررسی میشود. سرامیک های نما در برابر بارش باران های اسیدی مقاومت بسیار زیادی داشته و دچار تغییر رنگ نخواهند شد. علاوه براین، این سرامیک ها کمتر از ۵ درصد نفوذ نم و رطوبت دارند و بارش باران و برف بر ساختار آنها تاثیری ایجاد نمیکند و به همین دلیل استفاده از آنها در نما کاملا ایمن است.

برای دیدن اطلاعات بیشتر سرامیک نمای ساختمان کلیک کنید.

نمای سرامیک حیاط

۱۳ بازديد

اهمیت استفاده از نمای سرامیک جدید حیاط

 

 

امروزه فضاسازی و ایجاد یک محیط شیک برای زندگی اهمیت بسیار زیادی دارد. از آن جایی که سبک زندگی‌ها در حال تغیر است، شیک بودن محیط پیرامون به‌عنوان یک موضوع مهم به‌حساب می‌آید.

 

به همین دلیل زیباسازی بخش‌های مختلف یک بنا اهمیت دو چندانی پیدا کرده است. استفاده از نمای سرامیک حیاط برای زیباسازی محیط به‌خصوص فضای بیرونی ساختمان‌ها به شما کمک می‌کند تا بتوانید فضاسازی عالی در محیط پیرامون خود داشته باشید.

 

یکی از نکات مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که اصولاً برای نمای خارجی ساختمان‌ها به‌خصوص در مناطق سردسیر پیشنهاد می‌شود تا از سرامیک استفاده کنید.

 

استفاده از سرامیک سبب می‌شود که آب کمتری جذب شده و این محصول به‌عنوان یک ضد رطوبت و عایق عمل می‌کند. می‌توان گفت اجرا نمای سرامیک حیاط در کنار زیبایی مثل عایق عمل کرده و از ورود رطوبت به داخل ساختمان جلوگیری می‌کند.

اجرای نمای خشک آجر

۱۲ بازديد

بهترین شرکت های اجرای نمای خشک چه ویژگی هایی دارند؟

 

 

قبل از اینکه به معرفی بهترین شرکت های اجرای نمای خشک چه ویژگی هایی دارند؟ بپردازیم بهتر است اطلاعاتی در رابطه با نمای خشک ساختمان به دست آوریم. نمای خشک ساختمان نمایی است که در هنگام اجرای آن از ملات و دوغاب سیمانی رایج استفاده نمی شود. این موضوع به طرز چشمگیر و ویژه ای وزن سازه را کاهش می دهد و به تبع آن، ایمنی ساختمان در برابر زلزله هم افزایش می یابد. همانطور که علم طراحی در تمام جوانب مختلف زندگی امروزه تاثیر گذاشته است، طراحی و معماری ساختمان هم از این موضوع و قضیه بی تاثیر نبوده و به سمت صنعتی و مدرنیزه شدن رفته است. به گونه ای که مفهوم نما در ساختمان ها تقریبا دچار دگرگونی کامل شده و گرایش افراد غالبا به سمت روش های نمای خشک ساختمان ها از جمله منازل و بیمارستان ها و … افزایش یافته است. سیستم های نما به طورکلی شامل چهارچوب نگهدارنده، عایق حرارتی، فضای خالی تهویه و نمای خشک و اتصالات است. در اجرای نمای خشک توسط شرکت های اجرای نمای خشک ، ابتدا صفحات سرامیک یا کاشی یا … در امتداد یکدیگر بر روی دیوار ساختمان مورد نظر نصب می شوند. پس از آن عایق حرارتی قرار می گیرد و بعد پروفیل های حامل عمودی، بر روی صفحات قرار می گیرند. در پایان نیز انواع نما مورد نظر با بدنه ساختمان اتصال می یابد. شرکت های اجرای نمای خشک آجری برای این اتصال از یراق استفاده می کنند. یراق ها متریال ارتباطی بین نمای استفاده شده و دیوار هستند. به طور کلی یراق نمای خشک با توجه به نوع طراحی و معماری ساختمان و مصالح و مواد به کار رفته در اجرای نما تعیین و انتخاب می شود. در اجرای نمای خشک ساختمان و اهمیت نحوه نصب نمای خشک علاوه بر رعایت نکات فنی و جنبه استاندارد بودن طرح باید زیبایی، به صرفه بودن و سهولت در اجرا نیز مدنظر قرار گیرد برای همین است که باید این کار تخصصی را به شرکت های اجرای نمای خشک واگذار کرد.

برای دیدن اطلاعات بیشتر اجرای نمای خشک آجر کلیک کنید.

نمای خشک آجری

۱۲ بازديد

به چه نمایی نمای خشک آجری میگویند؟

 

 

نمای ساختمان از مهم ترین اقدامات در ساخت و ساز بوده و به شدت در جلوه ظهری و همچنین قیمت بنا تاثیرگذار است. یکی از اصلی ترین مصالح مورد استفاده در ساختمان های ایرانی، آجر می باشد که از نظر رنگ بندی و شکل و اندازه تنوع بالایی دارد. در سیستم های قدیمی اجرای نما از ملات سیمان برای نصب آجر روی سطح نما استفاده میشد که فرآیندی زمان بر، خطرناک( بحث ریزش مصالح در زلزله ها ) و نسبتا گران بود. نمای خشک آجری از سیستم های جدیدی می باشد که برای آجری کردن نما بدون ملات و تنها با زیرساخت فلزی استفاده میشود.

 

در اجرای نمای خشک آجری، ابتدا زیر ساخت فلزی بر روی ساختمان اجرا شده و سپس آجرها در طرح و مدل مورد نظر روی ریل های آلومینیومی قرار میگیرد. در نهایت تایل های آجری با اتصالات محکم بر روی زیر ساخت فلزی نصب میشود. با اجرای نما به این روش، بین دیوار ساختمان و آجرها فاصله وجود دارد و به همین دلیل می توان از آن برای انتقال لوله و تاسیسات و پنهان سازی آنها استفاده نمود.

سرامیک نمای بیرونی

۱۲ بازديد

ماندگاری سرامیک نمای بیرونی

 

 

علاوه بر جلوه ظاهری و زیبایی، کیفیت مصالح به کار رفته در بخش های مختلف ساختمان اهمیت بسیار بالایی دارد. یکی از مهم ترین فاکتورها در انتخاب سرامیک نمای بیرونی، میزان مقاومت و ماندگاری آنها می باشد. سرامیک پرسلانی نوع خاصی از سرامیک می باشد که در نمای ساختمان استفاده میشود و از فلدسپات، خاک رس و سیلیس تولید شده و در کوره های مخصوص حرارت دهی میشوند. به همین دلیل سرامیک های نمای استحکام زیادی داشته و فشار و ضربه به آنها آسیب وارد نمی کند.

 

با توجه به بارش باران های اسیدی در شهرهای بزرگ و صنعتی، میزان مقاومت نما در برابر خوردگی در زمان تولید مصالح تست و بررسی میشود. سرامیک های نما در برابر بارش باران های اسیدی مقاومت بسیار زیادی داشته و دچار تغییر رنگ نخواهند شد. علاوه براین، این سرامیک ها کمتر از ۵ درصد نفوذ نم و رطوبت دارند و بارش باران و برف بر ساختار آنها تاثیری ایجاد نمیکند و به همین دلیل استفاده از آنها در نما کاملا ایمن است.

برای دیدن اطلاعات بیشتر سرامیک نمای بیرونی کلیک کنید.

کلیپس سرامیک

۱۳ بازديد

مهم ترین ویژگی ها در دیتیل اجرای سرامیک خشک

با توجه به اینکه نگهدارنده اصلی سرامیک ها بر روی نما، زیرساخت فلزی و دیتیل های به کار رفته در سیستم اجرا می باشند، به همین دلیل اهمیت بسیار بالایی دارند. این دیتیل ها در فضای باز نصب میشوند و به همین دلیل باید در برابر شرایط محیطی استحکام و مقاومت کافی را داشته باشند. در انتخاب و خرید دیتیل اجرای نمای سرامیک لازم است به چند فاکتور زیر توجه شود:

 

دیتیل ها باید ضد زنگ باشند و تماس با مواد خورنده منجر به پوسیدگی آنها نشود. بارش باران های اسیدی در شهرهای بزرگ و آلوده نباید روی این قطعات تاثیر منفی ایجاد کند.

استحکام تمام دیتیل ها باید تضمین شده باشد.( دارای محاسبات لازم باشد ) وزن سرامیک های نما سنگین می باشد و به همین دلیل این قطعات همگی باید استحکام کافی را دارا باشند. علاوه براین، فشار یا ضربه ای که به دلایل مختلف به نما وارد میشود، نباید عملکرد دیتیل ها را تحت تاثیر قرار دهد.

برای هر یک از سیستم های اجرای نما نیاز به دیتیل های مخصوص همان سیستم بوده و اندازه و ابعاد باید کاملا استاندارد باشند.

برای دیدن اطلاعات بیشتر کلیپس سرامیک کلیک کنید.

شرکت های اجرای نمای خشک

۱۳ بازديد

اجرای نمای خشک آجری

 

 

در گذشته اغلب مصالح سنگی و آجری با استفاده از ملات های سیمانی و به صورت جدا از هم روی سطح ساختمان نصب میشود. اجرای این کار زمان زیادی را صرف می کرد و به دلیل استفاده از مصالح ساختمانی، هزینه بر بود. در اجرای نمای خشک آجری روال کاملا متفاوت بوده و به صورت زیر نمای ساختمان اجرا میشود:

 

شبکه فلزی با متریال های ضد زنگ و کاملا مقاوم در برابر فشار و ضربه روی سطح ساختمان ایجاد میشود.

بعد از نصب شبکه فلزی لازم آجر ها مانند پازل در ریل های مخصوص خود قرار میگیرند .

( نصب یونیتایز )تایل با دیواره های فلزی به صورت جدا آماده شده و آجرها با پیچ و مهره روی آنها قرار میگیرند.

تایل های آماده روی زیر ساخت فلزی با اتصالات بسیار محکم قرار گرفته و نصب میشود.

با توجه به اینکه از چه سیستمی برای اجرای این نوع استفاده میشود، ساختمان جلوه متفاوتی خواهد داشت. به عنوان مثال، در سیستم های نمایان ( نصب اجر به روش کابلی و لوله ای ) بخشی از اتصالات قابل مشاهده بوده و نوع پنهان هیچ یک از اتصالات قابل رویت نمی باشند.

برای دیدن اطلاعات بیشتر شرکت های اجرای نمای خشک کلیک کنید.

قیمت کلیپس سرامیک

۱۳ بازديد

دیتیل سیستم شیاری

 

 

در سیستم شیاری ابتدا پشت سرامیک شیار ایجاد شده و سپس کلیپس درون آن با چسب محکم شده و سپس روی رانر یا ریل آلومینیومی قرار میگیرد. برای پیاده سازی این سیستم به دیتیل هایی از قبیل ریل و قطعه مخصوص شیار ( گیزلی ) نیاز می باشد که همگی فلزی و مقاوم هستند.

 

دیتیل سیستم کیل

 

 

از بهترین سیستم های اجرای نمای سرامیک خشک می توان به نوع پنهان آن اشاره نمود که ظاهر زیبایی را برای ساختمان ایجاد می کنند. یکی از بهترین و کاربردی ترین سیستم ها، کیل می باشد که دیتیل هایی از قبیل ریل، انکر استیل مخصوص ، پیچ استیل ، لقمه نگهدارنده، فوم و … برای آن استفاده میشوند.

برای دیدن اطلاعات بیشتر قیمت کلیپس سرامیک کلیک کنید.